Vrijwilliger bij
Koraal

Werken bij
Koraal

Stage bij
Koraal

Vrijwilliger bij Koraal

function renderWidget() {giveADayWidget.initialize(‘giveaday-widget’, 437, ‘organization’, ‘large’, ‘nl’, ‘#77c5d5’);}renderWidget();

Wat zeggen onze vrijwilligers

Zonder Koraal had ik mij niet kunnen ontplooien tot de persoon die ik nu ben.

Lleyton, actieve vrijwilliger speelplein en vormingen

Stage bij Koraal

Een stage bij Koraal is de ideale kans om te leren op de werkvloer! Koraal zorgt daarbij voor een degelijke begeleiding en ondersteuning zodat je maximaal kan proeven van je latere beroep. Omdat we stagiairs goed willen begeleiden is het aantal stageplaatsen wel beperkt en geven we de voorkeur aan langere stages.  

Wat zeggen onze stagiairs

Tijdens mijn stage ontdekte ik pas echt hoe uitdagend mijn studierichting wel was! Ik werd echt goed opgevangen door mijn collega’s op de werking. Ze hebben me echt met raad en daad bijgestaan. Ik kan bijna niet wachten tot ik echt aan de slag kan!
Toen ik stage deed bij Koraal kwam ik in contact met veel kinderen, vaak met héél verschillende achtergronden. Het heeft mijn blik op de wereld echt verruimd. Hoe klein het soms is, het is leuk het gevoel te hebben dat je echt een verschil kan maken!
Op Koraal wordt mijn inzet gezien en word ik aangemoedigd. Mijn stagementor zei “elke kleine stap, is een stap vooruit” en dat bleef me enorm bij.

Yanissa, stagiaire gezinsbegeleider
Firdaous
Tijdens mijn stage bij Koraal is geen enkele dag dezelfde, maar elke dag is even bijzonder leerrijk!

Firdaous (stagiaire buitenschoolse kinderopvang)
Verwelkomd worden door een warm team in een huiselijke sfeer zorgde ervoor dat ik me als stagiaire van in het begin kon openstellen. Ik ben dankbaar voor de verschillende leerkansen die me werden aangereikt.

Julie, stagiaire leefgroepbegeleider

Werken bij Koraal

Vacature Logistiek Medewerker

Domein Horst

Vacature Gezinsbegeleider

Afdeling Welzijn

Vacature Leefgroepbegeleider

Afdeling Welzijn

Vacature Leefgroepbegeleider – Nacht

Afdeling Welzijn

Vacature Jobstudenten IBO-werking

Afdeling Kinderopvang

Voor spontane sollicitaties

mail naar hr@koraal.be

Wat zeggen onze medewerkers

Wat er ook speelt, laat het vooral de kinderen zijn.

Sanne, pedagogisch medewerker Jeugd
Bij Koraal wordt je echt Gezi(e)n

Tinne, gezinsbegeleider
Door mijn job bij Koraal is het kind in mij nooit ver weg…

Eva (begeleider buitenschoolse kinderopvang)
Als je het werk mag doen dat je graag doet, heb je vaak het gevoel dat je gewoon je hobby aan het uitoefenen op de werkvloer.

Ian, logistiek begeleider CKG
“Het blijft boeiend om in mijn job als gezinsbegeleider met gezinnen op weg te gaan rond opvoeden. Binnen het CKG kan ik hierin zelf verantwoordelijkheid nemen en bij een gezin nagaan wat bij hen aansluit om verder te kunnen geraken. Naast me heb ik een eigen team dat mee nadenkt of ook nog andere ideeën aanbrengt en ook teamoverschrijdend komt er geregeld input.  
 
Kortom, zeer verrijkend om in de Koraalfamilie te werken! Ik leer er nog elke dag bij.”  
Inge, gezinsbegeleider
Je krijgt de kans om gezinnen te ondersteunen doorheen complexe situaties en jouw expertise in te zetten.  Ik geloof echt dat elke uitdaging een kans is om sterker te worden. We creëren veerkrachtige oplossingen, dit zorgt voor positieve veranderingen die een blijvende impact hebben op het leven. Er worden betekenisvolle banden gesmeed met gezinnen én met collega’s.
Stephanie, gezinsbegeleider